VrouwenVerwenActie!

Shop nu bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar, 
in de winkel of webshop en 
maak kans op bijzonder leuke verwennerijen!!

Als je nu iets koopt bij ons in de winkel of in de webshop, gebeuren er meerdere mooie dingen.

Vrouwen in het zonlicht

De belangrijkste reden voor deze actie is voor mij is vrouwen in het zonlicht zetten. We hebben een culturele lading op vrouwzijn liggen die verleden tijd mag worden. Laten we met zijn allen vrouwen (èn mannen en elk gender) bekijken met bewondering. Elk mens is gewoon prachtig en geweldig. Elk mens heeft haar/zijn struggles meegemaakt. Je weet niet wat die ander heeft meegemaakt, dus hou oordelen voor je. Geef aandacht, zie en hoor de ander. Interesseer je in de ander, stel vragen, deel ook iets over jezelf. En vooral: zie de talenten in de ander en benoem die! Zoals ik al zei hebben we een achterstand weg te werken naar samen EEN zijn, gelijkwaardig, iedereen verschillend van elkaar en daardoor zo interessant en waardevol. 

Ieder haar talent

Vrouwen kunnen alles! Alles wat ze willen kunnen. Bijvoorbeeld producten of diensten bedenken en ontwikkelen. In de markt zetten. Aan de mens brengen. Met deze VrouwenVerwenActie wil ik niet alleen vrouwelijke klanten verwennen, maar ook de ondernemende vrouwen in het zonlicht zetten.

De komende weken gaan we de Verwennerijen èn de vrouwen erachter aan je voorstellen. Volg ons op social media en deel svp met je vriendinnen en familie zodat zij een groot bereik krijgen en iedereen die wel een verwennerij kan gebruiken met deze vrouwen kan kennismaken.

Verwennen 

Er zijn zulke gave producten en diensten die door vrouwelijke onderneemsters worden aangeboden, die zou ik allemaal zelf ook wel willen. Maar ik gun ze jou ook! Hoe mooi is het als je helemaal in je kracht bent, doet wat je graag doet en waar je geweldig goed in bent? Dat is heerlijk. En mag veel aandacht krijgen. 

Tegelijkertijd kan ik jou in de schijnwerper zetten en jou een heerlijke verwennerij cadeau doen. Omdat het fijn voelt. 

We nodigen elke vrouw uit om zichzelf aan te melden voor een (of meer) van de superleuke prijzen. Want jij bent het waard! Laat jezelf eens heerlijk verwennen. Doe mee, vertel je man en andere vrouwen over de actie, wie weet doen zij een extra bon voor jou of voor zichzelf in de deelname bus. 
De actie loopt van 22 december 2020 t/m 13 feb 2021 17u. Daarna doen we de trekking, de bedoeling is live op Instagram of Facebook. Volg ons daar, als je dat nog niet al deed. 

Kun je niet wachten? 

Heb je geen tijd of zin om te wachten tot 13 februari 17u? Dat snap ik. Je kunt nu al bellen en een afspraak maken voor de meeste van de prijzen. Neem contact op en stel je verwennerij niet uit, maar maak zsm een afspraak. 

Want stel dat je wint, dan is 2x dezelfde verwennerij zeker geen straf, toch? ;-) 
Stel dat je wint, heerlijk! Dan is het de bedoeling dat je je verwennerij binnen heel korte tijd gebruikt. Uitstellen van leuke dingen zijn we vaak heel goed in, maar dat doen we deze keer echt niet. Omdat we jou de verwennerij zo gunnen gaan we hier duidelijk in zijn. Binnen 2 weken na de trekking moet je een afspraak ingepland hebben. Die jou en de onderneemster past, liefst op korte termijn. Zodat je zo snel mogelijk die verwennerij ervaart! 

Ook als je niet in de buurt van Hilvarenbeek woont kun je meedoen, sommige prijzen kunnen heel goed via een beeldscherm. 

De Verwennerijen

Dit zijn de onderneemsters en de heerlijke verwennerijen: 

 1. Een overnachting midden in de natuur, met een sfeervolle buitenhaard en slapen in een hemelbed, bij Thea van Den Elshorst in Baarschot, 

 2. 1x Vrouwen Spreekuur, bij Arianne van Drogisterij Mevrouw Ooievaar
 1. Jouw Human Design Reading, over hoe uniek en bijzonder jij bent, door Marieke
 1. Een focussessie met PAtries, voor ondernemende moeders die meer willen bereiken en minder willen doen
 1. Een lichtvanger maken van glas, waarmee je licht vangt voor jezelf met Creatief Coach Yvon
 1. Een ontspannende massage door Falka, van whiteroos.nl of bij Pieternel Massage, pieternelmassage.nl
 1. Gezichts- en voetreflexbehandeling door Naomi

Wordt vervolgd!

Wij vinden deze VrouwenVerwenActie nu al geweldig leuk en gaan deze zeker herhalen met weer andere toffe vrouwelijke onderneemsters! 


Actievoorwaarden VrouwenVerwenActie door Drogisterij Mevrouw Ooievaar *winter 2020-2021*

De volgende voorwaarden zijn hierop van toepassing:

 1. Elke klant die een aankoop doet in tijdens de looptijd van de actie, kan deelnemen aan de VrouwenVerwenActie. 
 2. Deelname vindt plaats
 3. a. In de winkel: door het verwennerijnummer en je contactgegevens te noteren op je kassabon en je bon in de daarvoor bestemde rode laars of vaas te doen,
 4. b. In de webshop: door in het notitieveld aan te geven voor welke prijs je wilt gaan. 
 5. Bij deelname geef je toestemming om je contactgegevens te gebruiken om je te benaderen als je een prijs hebt gewonnen. 
 6. Iedere deelneemster mag meerdere malen deelnemen. 
 7. Uiteraard geef je correcte, actuele en complete informatie. 
 8. De looptijd is van 22 december 2020 tot 13 februari 2021 17.00u.
 9. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd adhv de door hen zelf verstrekte gegevens, zo snel mogelijk na de trekking op 13 februari. Tevens worden de namen van de winnaressen genoemd in een opname op sociaal media. 
 10. Bij deelname geef je toestemming voor plaatsing hiervan en van verder beeldmateriaal rondom het winnen van de prijs op social media en de website drogisterijmevrouwooievaar.nl. 
 11. Fijn als je actief leuk meedoet aan promotie van de actie tijdens de looptijd en als je gewonnen hebt. Je weet wel: een foto, taggen, etc.  
 12. Winnaressen worden verwacht snel te reageren. Wanneer niet binnen 48 uur wordt gereageerd, wordt een nieuwe winnares getrokken. 
 13. Winnaressen worden verwacht voor 28 februari een afspraak te plannen om de prijs te beleven. Omdat het een verwennerij voor je is op korte termijn. Vrouwen kunnen vaak zo goed fijne dingen voor zichzelf uitstellen, dat is hier niet de bedoeling! 

Super als je meedoet! 

Lees hier meer over de Vrouwen Verwen Actie en onderneemsters

Liefs, Arianne 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd