VrouwenVerwenActie

 

Shop nu bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar,
in de winkel of webshop en
maak kans op geweldig leuke verwennerijen!!

Er zijn zulke gave producten en diensten die door vrouwelijke onderneemsters worden aangeboden, die zou ik allemaal zelf ook wel willen. Maar ik gun ze jou ook! Hoe mooi is het als je helemaal in je kracht bent, doet wat je graag doet en waar je geweldig goed in bent? Dat is heerlijk. En mag veel aandacht krijgen. Die vrouwelijke onderneemsters wil ik in de schijnwerpers zetten.
Tegelijkertijd wil en kan ik jou in de schijnwerper zetten en jou een heerlijke verwennerij cadeau doen. Gewoon, omdat het kan en omdat het fijn voelt.

We nodigen elke vrouw uit om zichzelf aan te melden voor een (of meer) van de superleuke prijzen. Want jij bent het waard! Laat jezelf eens heerlijk verwennen. Doe mee, vertel je man en andere vrouwen over de actie, wie weet doen zij een extra bon voor jou of voor zichzelf in de deelname rode bus.
De actie loopt t/m 13 feb 2021 17u. Daarna doen we de trekking, de bedoeling is live op Instagram of Facebook. Volg ons daar , als je dat nog niet al deed.

Heb je geen tijd of zin om te wachten tot 13 februari 17u? Dat snap ik. Je kunt nu al bellen en een afspraak maken voor de meeste van de prijzen. Neem contact op en stel je verwennerij niet uit, maar maak zsm een afspraak.

Stel dat je wint, dan is 2x dezelfde verwennerij zeker geen straf, toch? ;-)
Stel dat je wint, heerlijk! Dan is het de bedoeling dat je je verwennerij binnen heel korte tijd gebruikt. Uitstellen doen we deze keer echt niet. Binnen 2 weken na de trekking moet je een afspraak ingepland hebben. Die jou en de onderneemster past, liefst op korte termijn.

Ook als je niet in de buurt van Hilvarenbeek woont kun je meedoen, sommige prijzen kunnen heel goed via een beeldscherm.

Wij vinden deze VrouwenVerwenActie nu al geweldig leuk en gaan deze zeker herhalen met weer andere toffe vrouwelijke onderneemsters!


Actievoorwaarden VrouwenVerwenActie door Drogisterij Mevrouw Ooievaar *winter 2020-2021*

De volgende voorwaarden zijn hierop van toepassing:

 1. Elke klant die een aankoop doet in tijdens de looptijd van de actie, kan deelnemen aan de VrouwenVerwenActie. 
 2. Deelname vindt plaats 
 3. a. In de winkel: door je contactgegevens te noteren op je kassabon en voor een van de prijzen te kiezen door je bon in de daarvoor bestemde rode laars of vaas te doen,
  b. In de webshop: door in het notitieveld aan te geven voor welke prijs je wilt gaan. 
 4. Bij deelname geef je toestemming om je contactgegevens te gebruiken om je te benaderen als je een prijs hebt gewonnen. 
 5. Iedere deelneemster mag meerdere malen deelnemen. 
 6. Deelneemsters geven correcte, actuele en complete informatie. 
 7. De looptijd is tot 13 februari 2021 17.00u.
 8. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd adhv de door hen zelf verstrekte gegevens, zo snel mogelijk na de trekking op 13 februari. Tevens worden de namen van de winnaressen genoemd in een opname op sociaal media. 
 9. Bij deelname geef je toestemming voor plaatsing hiervan en van verder beeldmateriaal rondom het winnen van de prijs op social media en de website drogisterijmevrouwooievaar.nl. 
 10. Fijn als je actief leuk meedoet aan promotie van de actie, vooral als je gewonnen hebt. 
 11. Winnaressen worden verwacht snel te reageren. Wanneer niet binnen 48 uur wordt gereageerd, wordt een nieuwe winnares getrokken. 
 12. Winnaressen worden verwacht voor 28 februari een afspraak te plannen om de prijs te beleven. Omdat het een verwennerij voor je is op korte termijn. Vrouwen kunnen vaak zo goed fijne dingen voor zichzelf uitstellen, dat is hier niet de bedoeling! 

Super als je meedoet! 

De 7 verwennerijen

Verwennerij 1!

Een overnachting midden in de natuur, met een sfeervolle buitenhaard en slapen in een hemelbed, bij Thea van Den Elshorst in Baarschot.

Hemelbed Den Elshorst

Hoe heerlijk is dat? Lekker een nachtje alleen weg...

Of samen met je partner of zus of vriendin of wie je wilt natuurlijk :-).

Is dat niet een weldaad voor vrouwen? 

Zie je het al voor je? Voor de natuurliefhebber, Herstel, Rust, Ontspanning, Hemelbed, Vijver, Wandelgebied, Gunfactor, Buitenleven, Dichtbij Hilvarenbeek!, Het is hier écht!

Je verblijf Den Elshorst
De buitenhaard bij Den Elshorst

Verwennerij 2!

1x Vrouwen Spreekuur bij Arianne van Drogisterij Mevrouw Ooievaar

Een consult in het VrouwenSpreekuur. Tijd voor jou. Hoe gaat het met jou? Waar loop je tegenaan? Hoe happy ben je met jezelf? Na 13 jaar coachen en het ontwikkelen van coaching aan de hand van de cyclus, hou ik hier nog steeds erg veel van. Het gaat helemaal over jou. Dat kan met je cyclus of de overgang te maken hebben, maar hoeft niet. Wie heeft behoefte, wie durft?

Verwennerij 3!

Jouw Human Design Reading, over hoe uniek en bijzonder jij bent, door Marieke

Human Design is een relatief jong systeem wat eind jaren tachtig is ontwikkeld vanuit een synthese van astrologie, de chakraleer , de I Ching en de Kabbala.

Met een Human Design Reading kun je heel veel over jezelf te weten komen. Mocht je eerder jezelf spiegelen aan andere mensen om min of meer te bepalen waar jezelf stond, dan is dat nu verleden tijd.

Een reading geeft je verbazingwekkend nieuwe inzichten over jezelf. Je leert niet alleen je sterke kanten, maar ook nieuwe manieren van in het leven staan.
De dingen die je al van jezelf wist ga je in een nieuw perspectief plaatsen, waardoor je leven een nieuwe impuls krijgt en je zelfvertrouwen toeneemt.
De beste manier om te ontdekken wat Human design voor jou kan betekenen is een sessie aan te vragen. Hiervoor heb je nodig : je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Verwennerij 4!

Een Focussessie met PAtries, voor ondernemende moeders die meer willen bereiken en minder willen doen

Dat willen we allemaal wel... ik in elk geval. Ik heb altijd tijdnood. Patricia is echt een fijne, stevige gespreks- en samenwerkingspartner voor mij. Ze heeft mij geholpen deze webshop te bouwen. 

Als ondernemer heb je veel te doen. Maar ben je ondernemer en heb je kinderen, dan run je in feite 2 bedrijven. En heb je nog meer ballen om in de lucht te houden.

Jezelf regelmatig verwennen is daarom een must. Je verdient het om aandacht aan jezelf te besteden. Want dat schiet er al snel bij in met kinderen en klanten die altijd voor gaan. 

Wat PAtries voor ondernemende moeders kan betekenen:

Ik ondersteun ondernemende moeders met het vereenvoudigen van hun onderneming zodat zij niet door blijven hollen, maar stil gaan staan. Om vanuit een stevige basis te groeien en volop te genieten van het leven.

Want ik ben ervan overtuigd dat het onrustige gevoel verdwijnt, als je teruggaat naar de basis van wie jij bent en wat jij wil bereiken. Die rust vind je, wanneer jouw leven goed is georganiseerd en alle ruis is verwijderd. 

Jouw leven wordt makkelijker en er komt tijd en ruimte vrij om de dingen te doen die écht belangrijk zijn voor jou. Zoals eindelijk jouw ideeën uitwerken, nieuwe klanten werven of meer tijd doorbrengen met jouw gezin.

Tip: Maak bewuste keuzes. Kies wat jij belangrijk vindt en zeg nee tegen dingen die jouw tijd en dus jouw aandacht niet waard zijn. Dit kunnen privé of zakelijke afspraken zijn, opdrachten waar jij geen energie van krijgt of routinematige klussen die een ander ook kan doen. Stel jezelf de volgende vragen: Waar krijg ik energie van? Wat wil ik bereiken? Wat is nu werkelijk belangrijk voor mij?

Verwennerij 5!

Een lichtvanger maken van glas, waarmee je licht vangt voor jezelf met Creatief Coach Yvon van glassbyyvon

Verwennerij 6!

Een ontspannende massage door Falka van whiteroos of bij Pieternel Massage  

Verwennerij 7!

Gezichts- en voetreflexbehandeling door Naomi.

Liefs, Arianne