Natuurlijk Gezondheidscentrum

In Natuurlijk Gezondheidscentrum Mevrouw Ooievaar vind je natuurlijke suggesties om je vitaal te voelen, klachten aan te pakken en je gezondheid en leven te optimaliseren. Voor iedereen die meer uit het leven wil halen en wil ontdekken, voor elke leeftijd. 

In Natuurlijk Gezondheidscentrum Mevrouw Ooievaar (Diessenseweg 13 Hilvarenbeek): 

 • Gezondheidswinkel Drogisterij Mevrouw Ooievaar
 • Arianne van den Berg, Mevrouw Ooievaar
 • Kitty van Gils Mesologie & Creatieve Coaching
 • Seniorenwinkel Hilvarenbeek-Schijndel
 • Relaxst - Relaxstoelen
 • Doula Madelief
 • Workshopruimte
 • Natuurlijk GezondheidsNetwerk Mevrouw Ooievaar 

 

 • Gezondheidswinkel Drogisterij Mevrouw Ooievaar

  Onze stenen en online gezondheidswinkel is gebaseerd op liefde en betrokkenheid. We verkopen zo natuurlijk, biologisch en duurzaam mogelijke producten voor het hele gezin en zijn gespecialiseerd in vrouwelijke gezondheid. We verkopen bij voorkeur hoge kwaliteit producten van vrouwelijke lokale/Nederlandse ondernemers.
  In onze gezondheidswinkel krijg je persoonlijke aandacht en geven we graag informatie over producten en merken, zodat je wijzer de deur uitgaat, als je dat wilt. Je voelt je gezien en gehoord, wat bijdraagt aan jouw gezondheidsverbetering. Je bent altijd welkom voor een priveconsult

  www.drogisterijmevrouwooievaar.nl.

  • Arianne van den Berg, Mevrouw Ooievaar

  Mevrouw Ooievaar, waarmee Arianne van den Berg sinds oktober 2018 vaak mee wordt aangesproken, heeft boven in het Natuurlijk Gezondheidscentrum een fijne spreekkamer. De winkel is mijn 'zone of excellence', de spreekkamer is mijn 'zone of genius', ofwel, daar ben ik op mijn best, daar draag ik het meest bij en heb ik de meeste impact. 

  Je kunt bij Arianne verschillende consulten boeken. Arianne ziet jouw goud, jouw talenten en waar het in jouw leven beter en leuker kan. Ze ziet het mooie en veelbelovende in jou. De gesprekken gaan bijvoorbeeld over de overgang, een persoonlijke Bach Bloesem Remedie Mix, je Human Design en Tzolkin profiel, het boek dat je wilt schrijven, voor jezelf beginnen of andere aspecten van je gezondheid die je prive wilt bespreken. 

   

  "Ik inspireer je graag! Supertof als ik je mag helpen met dat waar jij zelf vastloopt. Daar ben ik goed in en je maakt mij niet blijer dan dat mogen doen!"

  Kitty van Gils is een vrolijke vrouw met veel kennis en gevoel. Kitty combineert Mesologie, waarbij ze jouw lichaam kan doormeten, met Creatieve Coaching, waarbij je op een hele leuke manier je gevoel laat spreken. Dit samenspel maakt haar aanpak heel krachtig. Gebruik verstand & luister naar je gevoel.

  Mesologie is een boeiende vorm van gezondheidszorg. Elke chronische klacht heeft een dieperliggende oorzaak en juist daar is de mesoloog naar op zoek. Mesologie gaat op zoek naar werkelijke gezondheid, passend bij de unieke mens, uitgaande van het zelf-genezend vermogen, gebruik makend van verschillende genees- en zienswijzen. Daardoor kunnen we ook preventief werken; oftewel ‘voorkomen is beter dan genezen’.

  Creatieve coaching: laagdrempelig en via allerlei creatieve werkvormen persoonlijke ontwikkeling vanuit creatie, verbeelding, beweging, muziek, verstilling en ontspanning verbinden met je zelf. Uit je hoofd en meer contact maken met je gevoel en intuïtie.  

  In de seniorenwinkel helpen we u het leven zo aangenaam en zelfstandig mogelijk te maken. Wij hebben sta-op stoelen (nieuw en hergebruik), slaapcomfort, scootmobiels en meer dan 2500 relevante hulpmiddelen om uw leven leuker en makkelijker te maken. 

  Relaxst biedt eigentijdse relaxfauteuils en chill chairs met een nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort. Relaxst stoelen worden vervaardigd uit materialen met de meest hoogwaardige kwaliteit en de meest luxe stoffen, dit alles voor een aangename prijs. Daarnaast worden de stoelen op maat aangemeten.

  Madelief Otten werkt bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar en is doula. Een doula doet de niet-medische begeleiding bij een bevalling. Madelief werkt samen met Mila in doula Tilburg. Twee hele leuke, fijne vrouwen die je echt bij je bevalling wilt. Naast bevallingen begeleiden doen Madelief en Mila nog meer, dat lees je op hun website. Wij gunnen jou van harte een doula bij je bevalling, zodat je overgang naar het moederschap de best mogelijke ervaring voor jou en je eventuele partner wordt.  

  • Workshopruimte

  In onze ruimte boven organiseren we vanaf 2024 op zaterdagen iets leuks voor onze klanten. Kom luisteren, meedoen en ontdekken! Onze agenda 

  Wil je zelf op een zaterdag een workshop of uitleg bij ons geven? Als het aan onze producten en visie gerelateerd is zijn er mogelijkheden. Loop binnen, bel met de winkel 06 28305943 of Jurgen 06 29112431 om eea te bespreken. 

  Onze andere workshopruimte in Hilvarenbeek is Meeting Chalet. Deze ligt in het buitengebied van Hilvarenbeek. 

  Zoek jij een werkruimte voor een of meer dagdelen per week? Neem contact op met Arianne 06 28305943 of Jurgen 06 29112431.