Natuurlijk Gezondheidscentrum Mevrouw Ooievaar

Een natuurlijk gezondheidscentrum. Daar vind je natuurlijke suggesties om je vitaal te voelen, klachten aan te pakken, je gezondheid en leven te optimaliseren. Voor iedereen die wil ontdekken. 

In de locatie van Natuurlijk Gezondheidscentrum Mevrouw Ooievaar (Dienssenseweg 13 Hilvarenbeek) zijn gevestigd: 

 • Drogisterij Mevrouw Ooievaar
 • De spreekkamer van Mevrouw Ooievaar
 • Workshopruimte 
 • Seniorenwinkel Schijndel-Hilvarenbeek
 • Relaxst - Relaxstoelen
 • eind 2023: Kitty van Gils Mesologie & Creatieve Coaching

 

 • Drogisterij Mevrouw Ooievaar

  De stenen winkel en onze online winkel www.drogisterijmevrouwooievaar.nl. We verkopen zo natuurlijk, biologisch en duurzaam mogelijke producten voor het hele gezin en zijn gespecialiseerd in de vrouwelijke gezondheid. We verkopen bij voorkeur hoge kwaliteit producten van vrouwelijke lokale/Nederlandse ondernemers. Graag leggen we eea uit over de producten en merken en je krijgt bij ons persoonlijke aandacht.  

  • De spreekkamer van Mevrouw Ooievaar

  Mevrouw Ooievaar, ook wel genoemd Arianne, heeft boven een fijne spreekkamer. Bij Arianne kun je een kort, een lang en online consulten boeken. Arianne is goed in snel doorzien waar het in jouw leven beter en leuker kan. Ze ziet het mooie en veelbelovende in jou. De gesprekken gaan over jou, bijvoorbeeld over de overgang, een persoonlijke Bach Bloesem Remedie Mix of andere aspecten van je gezondheid.
  Andere mogelijkheden: diepgaande, persoonlijke, op maat consulten, voor wie echt wil aanpakken.

  Ook voor wat langere consulten bijvoorbeeld over je Human Design, je cyclus, je overgang, voorbereiden op de eerste menstruatie bij je dochter, etc.  

  "Ik inspireer je graag! Supertof als ik je mag helpen met dat waar jij zelf mee vastloopt. Daar ben ik goed in en je maakt mij niet blijer dan dat mogen doen!"

  • Workshopruimte

  In onze ruimte boven organiseren we elke zaterdag iets leuks voor onze klanten. Er is zoveel leuks, moois en inspirerends, we kunnen zoveel van elkaar leren. Kom luisteren en ontdekken! Onze agenda 

  Wil je zelf op een zaterdag een workshop of uitleg bij ons geven? Als het aan onze producten en visie gerelateerd is zijn er mogelijkheden. Loop binnen of bel met de winkel 0628305943 of Jurgen 0629112431 om eea te bespreken. 

  Onze andere workshopruimte in Hilvarenbeek is Meeting Chalet. Deze ligt in het buitengebied. 

  Zij helpen u het leven zo aangenaam en zelfstandig mogelijk te maken. Zij hebben sta-op stoelen (nieuw en hergebruik), slaapcomfort, scootmobiels en meer dan 2500 relevante hulpmiddelen om uw leven leuker en makkelijker te maken. 

  Relaxst biedt eigentijdse relaxfauteuils en chill chairs met nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort. Relaxst stoelen worden vervaardigd uit materialen met de meest hoogwaardige kwaliteiten en de meest luxe stoffen, dit alles voor een aangename prijs. Daarnaast worden de stoelen op maat aangemeten.