Arianne van den Berg, Mevrouw Ooievaar

Arianne van den Berg, in Hilvarenbeek vaak aangesproken als Mevrouw Ooievaar, is een vrouw die vernieuwt, verandert en verbetert. Voor wie dat iets zegt, Arianne is een 5/1 Manifestor met emotionele autoriteit en split defintiie. Haar Human Design heeft 2 kanalen: 35-36 en 18-58. Gedefinieerde keel, solar plexus, wortel en milt centrum.

Ze is menstruatiecoach sinds 2011, initieerde de eerste vrouwendrogisterij van Nederland en de Eco Menstruatie Box, is mede auteur van WAUW! IK WORD VROUW!, een leuk, inspirerend, informatief boek voor meisjes van 11 jaar. In 2023 groeide ze met haar unieke drogisterij (met zo natuurlijk, biologisch en duurzaam mogelijk assortiment voor het hele gezin en gespecialiseerd in vrouwelijke gezondheid) door naar Natuurlijk GezondheidsCentrum Mevrouw Ooievaar en ze startte in de zomer van 2023 een nieuw en uniek Natuurlijk GezondheidsNetwerk. 

Arianne is regelmatig te vinden in Gezondheidswinkel Mevrouw Ooievaar. Als je haar daar niet ziet, is ze waarschijnlijk in haar spreekkamer, omdat ze helemaal AAN gaat van de diepte in gaan met iemand met vragen op het gebied van persoonlijk geluk en gezondheid verbeteren. Arianne ziet het goud in jou en doet niets liever dan samen met jou dat goud ontdekken en een kickstart plan van actie maken, waar jij mee aan de slag gaat. 

Je kunt Arianne boeken voor een  

- overgangsconsult

- cyclusconsult

- Human Design Basissessie

- Human Design Verdiepingssessie

- ondernemersconsult

- auteursconsult

- presentatie op locatie, met hotseat-coaching.