Natuurlijk Gezondheids Netwerk Mevrouw Ooievaar

Natuurlijk Gezondheids Netwerk Mevrouw Ooievaar verbindt de zorgprofessionals in de regio die zo natuurlijk mogelijk werken. Naast reguliere zorg is er een enorm mooi en enorm groot aanbod aan complementaire zorg. In dit overzicht vind je wat en wie jou kan helpen je blij, gezond, vitaal en happy te voelen. Kies zelf wie bij jou past.   

Deelnemers van Natuurlijk Gezondheids Netwerk Mevrouw Ooievaar: 

  • Gezondheidswinkel Drogisterij Mevrouw Ooievaar Arianne van den Berg 0628305943 zo natuurlijk
  • Mevrouw Ooievaar Arianne van den Berg
  • Kitty van Gils Mesologie & Creatieve Coaching
  • Angelique van der Vloedt
  Gezondheidswinkel Drogisterij Mevrouw Ooievaar 

0628305943

Diessenseweg 13
5081AE Hilvarenbeek


Zo natuurlijk, biologisch en duurzaam mogelijk assortiment voor het hele gezin en gespecialiseerd in vrouwelijke gezondheid
Mevrouw Ooievaar 

0628305943

Diessenseweg 13
5081AE Hilvarenbeek

overgangsconsult

Humand Design & Maya Tzolkin

Kitty van Gils Mesologie & Creatieve Coaching

+31654358104

0654358104

Diessenseweg 13
5081AE Hilvarenbeek

Mesoloog

Creatieve Coaching

Angelique van der Vloedt

 

 

 

 

  • Mevrouw Ooievaar

Mevrouw Ooievaar, de naam waarmee ik, Arianne van den Berg, sinds oktober 2018 bekend ben, heeft boven in het Natuurlijk Gezondheidscentrum een fijne spreekkamer. De winkel is mijn 'zone of excellence', de spreekkamer is mijn 'zone of genius', ofwel, daar ben ik op mijn best, daar draag ik het meest bij en heb ik het meeste impact. 

Je kunt bij mij korte, langere verdiepende en online consulten boeken. Ik ben goed in snel doorzien waar het in jouw leven beter en leuker kan. Ik zie het mooie en veelbelovende in jou. De korte gesprekken gaan bijvoorbeeld over de overgang, een persoonlijke Bach Bloesem Remedie Mix of andere aspecten van je gezondheid die je prive wilt bespreken. 

Langere verdiepende consulten voor wie echt wil aanpakken gaan bijvoorbeeld over je Human Design en Tzolkin profiel, je cyclus, je overgang, je werk of andere prive-situaties waarin jij vastloopt of meer uit wilt halen. 

Wil jij je eigen boek uitbrengen? Maak gebruik van mijn ervaring. Ik begeleid je graag.

"Ik inspireer je graag! Supertof als ik je mag helpen met dat waar jij zelf vastloopt. Daar ben ik goed in en je maakt mij niet blijer dan dat mogen doen!"

Kitty van Gils is een vrolijke vrouw met veel kennis en gevoel. Kitty combineert Mesologie, waarbij ze jouw lichaam kan doormeten, met Creatieve Coaching, waarbij je op een hele leuke manier je gevoel laat spreken. Dit samenspel maakt haar aanpak heel krachtig. Gebruik verstand & luister naar je gevoel.

Mesologie is een boeiende vorm van gezondheidszorg. Elke chronische klacht heeft een dieperliggende oorzaak en juist daar is de mesoloog naar op zoek. Mesologie gaat op zoek naar werkelijke gezondheid, passend bij de unieke mens, uitgaande van het zelf-genezend vermogen, gebruik makend van verschillende genees- en zienswijzen. Daardoor kunnen we ook preventief werken; oftewel ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Creatieve coaching: laagdrempelig en via allerlei creatieve werkvormen persoonlijke ontwikkeling vanuit creatie, verbeelding, beweging, muziek, verstilling en ontspanning verbinden met je zelf. Uit je hoofd en meer contact maken met je gevoel en intuïtie.  

In de seniorenwinkel helpen we u het leven zo aangenaam en zelfstandig mogelijk te maken. Wij hebben sta-op stoelen (nieuw en hergebruik), slaapcomfort, scootmobiels en meer dan 2500 relevante hulpmiddelen om uw leven leuker en makkelijker te maken. 

Relaxst biedt eigentijdse relaxfauteuils en chill chairs met een nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort. Relaxst stoelen worden vervaardigd uit materialen met de meest hoogwaardige kwaliteit en de meest luxe stoffen, dit alles voor een aangename prijs. Daarnaast worden de stoelen op maat aangemeten.

  • Workshopruimte

In onze ruimte boven organiseren we vanaf 2024 op zaterdagen iets leuks voor onze klanten. Kom luisteren, meedoen en ontdekken! Onze agenda 

Wil je zelf op een zaterdag een workshop of uitleg bij ons geven? Als het aan onze producten en visie gerelateerd is zijn er mogelijkheden. Loop binnen, bel met de winkel 06 28305943 of Jurgen 06 29112431 om eea te bespreken. 

Onze andere workshopruimte in Hilvarenbeek is Meeting Chalet. Deze ligt in het buitengebied van Hilvarenbeek. 

Zoek jij een werkruimte voor een of meer dagdelen per week? Neem contact op met Arianne 06 28305943 of Jurgen 06 29112431.