Agenda

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Sensiplan cursus

Start eerstvolgende cursus: mei 2022. Nog 2 plaatsen, meld je snel aan via Sensiplan of bel mij voor meer informatie, als je vragen of twijfel hebt.

Sensiplan is een natuurlijke methode die inzicht geeft in je vruchtbaarheid.

Sensiplan is echt een heel fijne methode om inzicht in je cyclus te krijgen, voor als je zwanger wilt worden èn voor wanneer je dat wilt voorkomen (en toch lekker wilt vrijen zonder hormonale anticonceptie, spiraal of condoom).

Het belangrijkste pluspunt van Sensiplan voor mij persoonlijk was dat het me meer inzicht in mijn lijf ❤️ opleverde. Door Sensiplan leerde ik mijn lichaamssignalen met betrekking tot mijn vruchtbaarheid en nu met betrekking tot de overgang beter lezen.
De cursus geef ik het hele jaar door, met max 3 vrouwen/stellen per cursus. Meer informatie en aanmelden op Sensiplan.nl en bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar: 06 28305943.

Educatieve sessie vrouwelijke gezondheid

Heb je interesse in meer leren over vrouwelijke gezondheid? Dat kan via het Vrouwenspreekuur of door een informatieve sessie voor een groep te boeken. Mail of bel voor een afspraak, meer informatie en prijzen. 


Wanneer het weer mag
Natuurlijk Zwanger Zijn

Avond over natuurlijk zwanger zijn. Voor alle zwangere vrouwen in de omgeving van Hilvarenbeek. Informeel, informatief en leuk. 

Kom gezellig samen met je zwangere of geïnteresseerde vriendinnen!

Aanmelden in de winkel of via 06 28305943.
Adres is Chalet Hilvarenbeek, Tilburgseweg 47a Hilvarenbeek 

Endometriose

Informatieve avond over Endometriose i.s.m. de Endometriose Stichting. Meld je s.v.p. alvast aan 🙂 

Cycluscirkel

Cycluscirkel is een leuke mini cursus voor meisjes van ca 11 jaar (groep 7 & 8 en 1e en 2e middelbare) over wat er in je lijf gebeurt als je vrouw wordt. Dikke link met het boek WAUW! IK WORD VROUW! Meer informatie op cycluscirkel.nl