Wauw! Ik word vrouw!

Dit boek is voor iedereen die wil weten hoe een vrouwenlichaam werkt ongeacht leeftijd, geslacht of gender.

> BESTEL DIRECT (als je het boek op een Nederlands adres wilt ontvangen) 

> BESTEL bij ons Belgisch verkooppunt (als je het boek op een Belgisch adres wilt ontvangen) 

Het boek is geschreven aan meisjes vanaf ongeveer 11 jaar. Omdat zij zich bewust worden dat hun lijf aan het veranderen is.

Ben je ouder dan 11 jaar? Lees en leer alsnog over je vrouwelijke lichaam.

Ben je een meisje jonger dan 11 jaar? Je kunt het eerste hoofdstuk alvast lezen. En misschien het tweede ook. Het derde hoofdstuk, over menstruatie, wordt leuk om te lezen als je je eerste menstruatie op korte termijn verwacht of net hebt gehad.

Ben je een vrouw die graag zwanger wil worden? Lees het boek om je vruchtbaarheid beter te begrijpen. Ontdek hoe je je vruchtbare periode kunt herkennen.

Ben je met een meisjeslichaam geboren en voel je je een jongen, dan heb je toch met de hormonen van het meisjeslichaam te maken.

Ben je met een jongenslichaam geboren en voel je je een meisje,dan zul je ook op een bepaald moment willen weten hoe het werkt in een biologisch meisjeslichaam en met de hormonen.

Ben je een jongen of man? Lees dit boek alsjeblieft! Het helpt je meisjes en vrouwen beter te begrijpen.

 

> BESTEL DIRECT (als je het boek op een Nederlands adres wilt ontvangen) 

> BESTEL bij ons Belgisch verkooppunt (als je het boek op een Belgisch adres wilt ontvangen) 

 

 

Lijkt dit boek je leuk? Kijk dan ook eens bij de Eco Menstruatie Box, daar zit het boek in en nog meer hele mooie producten en informatie. 

 

 

> Bekijk het doorbladerfilmpje

> Download inkijkexemplaar

...

"Wat goed dat dit boek er is! *applaus* Ik hoop dat het heel veel gelezen gaat worden door meisjes en mama's en jongens en vaders"

Ellen, moeder van een zoon en drie (bonus)dochters

...

Een boek over menstruatie

Wie wil er nou een boek over menstruatie lezen? Jij!
Dit boek vertelt op een leuke, luchtige, inspirerende manier over de vrouwelijke cyclus, over menstruatie. Het is helemaal geen vies of raar onderwerp om over te praten, maar juist heel gewoon! Leren over je vruchtbaarheid is net zo belangrijk als leren lezen en rekenen!

Dit boek is bedacht door Marjon, getekend door Karin en geschreven door Arianne. Alle drie waren we ooit ook 11 jaar en we vinden het belangrijk dat jij weet wat er in je lichaam gebeurt. We hopen dat je gaat genieten van je vrouwzijn en er met anderen over praat.

Als je dit boek hebt gelezen begrijp je wat er in het leven van een meisje gebeurt. Het gaat over de puberteit, ovulatie, menstruatie, vruchtbaarheid, het climacterium en hormonen. Moeilijke woorden? We leggen ze uit, het valt erg mee!

Meisjes goed informeren over hun lichaam is belangrijk. Dit boek helpt ouders, opvoeders en leerkrachten dat soms best lastige gesprek te voeren.