Ik zoek een samenwerkingspartner

Ik zoek een samenwerkingspartner. Een superleuk iemand om de winkel en de webshop Drogisterij Mevrouw Ooievaar te runnen.


Iemand die voelt: "Yes!, dat is gaaf, van die winkel wil ik mijn toekomst maken en ik heb precies de skills ervoor. Ik heb gevoel voor persoonlijke verkoop en advies, ik kijk en luister verder dan wat de klant mij vertelt, elke klant behandel ik met liefde en respect, ik heb relevante inhoudelijke kennis en een drogistdiploma, ik ben goed op de computer, ik zie hoofdlijnen en details, duurzaamheid is deel van mijn leefstijl en het lijkt me geweldig om vrouwelijke gezondheid uit te dragen. Dat het assortiment zo natuurlijk, biologisch en duurzaam mogelijk is past helemaal bij me. Ik ben thuis in Instagram en Facebook, ik woon in (de buurt van) Hilvarenbeek en ik heb zin om te gaan ondernemen met Arianne."

Je komt namelijk niet in dienst, maar gaat samen met mij ondernemen, zodat we allebei verantwoordelijkheid dragen. Je gaat 4-5 dagen in de week werken en kunt zelfstandig de winkel, webshop en social media doen. Je wordt elke dag wakker met een volle energie-accu met het idee dat je mag gaan werken. 

Riep jij net hardop YES! dan ben ik heel benieuwd naar jou.
Meet me in de winkel of beeldbel me op 06 28305943.

Ik blijf zelf ook in de winkel werken, de tijd die vrijkomt is om nieuwe dingen te initiëren en nieuwe paden te creëren. Ik ben een Manifestor 5/1 en schud graag de boel op, om mensen blijer en dingen mooier te maken. De eerste vrouwendrogisterij staat en loopt lekker, mijn eerste boek loopt goed, het kriebelt om mijn 2e boek af te maken en andere projecten op te pakken.

Een inkijkje in de winkel :-)

Arianne

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd