Grote veranderingen op komst

Lieve klant, 
 
Er gaat het een en ander veranderen op korte termijn. Vijf jaar heb ik heel hard aan Drogisterij Mevrouw Ooievaar gewerkt, de eerste vrouwendrogisterij van Nederland. 

Mijn visie

Een paar jaar geleden realiseerde ik me dat vrouwendrogisterijen laagdrempelig veel vrouwen kunnen bereiken. Vrouwendrogisterijen kunnen vrouwen helpen met kennis en expertise over vrouwelijke gezondheid, zodat vrouwen blijer worden met zichzelf omdat ze zichzelf beter begrijpen en gezonder kunnen worden. Zo ontstond mijn visie om in Nederland meerdere vrouwendrogisterijen te realiseren. 

Trots

Ik ben supertrots dat het gelukt is om de eerste vrouwendrogisterij te initiëren en neer te zetten! Er staat zowel een stenen winkel als een online winkel met goede reputatie. 

Doorgroeien

En nu is het tijd voor mij om verder te gaan, om door te groeien. Mijn kracht ligt bij nieuwe paden maken, bij initiëren van nieuwe dingen, bij de boel opschudden waar het is vastgelopen. In de nabije toekomst ga ik graag:

 • persoonlijke consulten geven  
 • Human Design uitleg geven
 • adviseren bij het realiseren van nieuwe vrouwendrogisterijen
 • op events over vrouwelijke gezondheid en de cyclus spreken en hot-seat-coaching doen
 • het 2e boek afmaken, dat ligt al 2 jaar in de wacht
 • stervensbegeleiding doen
 • ontdekken wat nog meer de bedoeling is in mijn leven.

Fantastisch zou zijn: een vrouwengezondheidscentrum in de regio. Met meerdere expertises inclusief vrouwendrogisterij. Waar je terecht kunt voor alle aspecten van je gezondheid en welzijn. 

Verandering

Concreet betekent het dat ik niet meer 4 dagen in de winkel ga staan. Dat kan en wil ik niet meer. Hoe het precies met de winkel verder gaat hangt af van wat en wie er op mijn pad komt. Ik hoop op een combinatie met andere expertises die de winkel mede kunnen draaien. 
 
Daarom ben ik op zoek naar een andere ruimte en meer mogelijkheden. Ik zoek een fijne ruimte (spreekkamer met winkelruimte en/of magazijn), per 1 maart 2023. Kun je mij daarbij helpen?
 
Mail, app of bel me op contact@drogisterijmevrouwooievaar.nl of 06 28305943.
 
Liefs, Arianne 
 
Voor wie bekend is met Human Design of Maya kalender: ik ben 5/1 Emo Manifestor met Left Angle Path of Upheaval 2 en Blauwe Aap toon 5, levenspad Blauwe Hand. 

2 reacties

 • Veel succes op de nieuwe plek!

  Jacques-Hein
 • Succes, klinkt erg goed!

  Godelieve Engbersen

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd