Drogisterij Mevrouw Oooievaar bestaat 4 jaar!!!

Drogisterij Mevrouw Ooievaar bestaat 4 jaar!

Wat heb ik veel bijzondere momenten meegemaakt in de winkel. Diepe dankbaarheid voor jullie vertrouwen en aankopen en voor de bijzondere contacten die zijn ontstaan. Dat het zo'n succes zou worden had ik me vier jaar geleden niet durven voorstellen. 

7 jaar geleden

Zo’n 7 jaar terug besefte ik dat vrouwelijke gezondheid via een vrouwendrogisterij heel laagdrempelig heel veel vrouwen zou kunnen bereiken. En dat dat heel belangrijk en hoog tijd was, omdat er zoveel leed onder vrouwen was en is, zoals PMS-klachten, menstruatiepijn en overgangsklachten. Klachten waar amper over gepraat werd en die toch veel impact hebben.

Sinds 2011 mijn onderwerp

De vrouwelijke cyclus was al een hele tijd mijn onderwerp. Al sinds 2011 besteed ik veel tijd aan wat vrouwen met elkaar verbindt. In mijn coachingspraktijk ontwikkelde ik coaching aan de hand van de vrouwelijke cyclus en de basiscursus vrouwbewustzijn. Daarnaast heb ik een boek voor meisjes over dit onderwerp uitgebracht. Begin 2017 schreef ik de tekst bij het idee en de tekeningen voor het boek WAUW! IK WORD VROUW!

Arianne en Marjon boek WAUW! IK WORD VROUW! 2018

Opening winkel en boeklancering

In oktober 2018 kwam alles bij elkaar. In dezelfde week lanceerden we het boek en opende ik in Hilvarenbeek de winkel Drogisterij Mevrouw Ooievaar, de eerste vrouwendrogisterij van Nederland.

Opening Drogisterij Mevrouw Ooievaar 2018

Oktober 2022

Nu, vier jaar later, heeft Drogisterij Mevrouw Ooievaar een hele fijne vaste klantenkring, komen er elke dag nieuwe klanten en wordt de webshop drogisterijmevrouwooievaar.nl landelijk steeds beter gevonden.

Uitbreiding assortiment

Het assortiment is nog steeds zo natuurlijk, biologisch en duurzaam mogelijk, met voorkeur voor vrouwelijke producenten. Het aanbod wordt steeds meer uitgebreid met mooie producten en pakketten die ik heb bedacht: het verwen de zorg (kerst)pakket, eigen merk Mevrouw Ooievaar kruidenthee, de Eco Menstruatie Box en de Eco Beval/Kraam Box.

Hartverwarmend

De vrouwendrogisterij is in Hilvarenbeek heel goed ontvangen. Vrouwen en mannen van alle leeftijden weten me te vinden. Regelmatig verschijnt er een klant met een bloemetje of een ander cadeautje, om me te bedanken voor het goede advies. Dat is niet nodig, maar zo leuk en hartverwarmend! Met veel klanten is een hele fijne relatie ontstaan en de winkel vervult een buurtwinkelfunctie, waar mensen ook echt even komen buurten. Het is over en weer hartverwarmend, om mensen te mogen helpen met hun zelfzorggezondheidsvragen en het vertrouwen dat mensen in mij stellen.

Eerste druk uitverkocht

De eerste druk van het boek is uitverkocht, dat waren 1000 exemplaren. Het boek ligt bij ruim 200 bibliotheken is via onze website te koop. De tweede druk bevat tekeningen met verschillende huidskleuren en haarstructuren.

Lijfblad

Mijn columns worden steeds bekender, ze verschijnen in het magazine Lijfblad, dat voor drogisterijmedewerkers is. Jij kunt ze ook lezen, op de website onder Blogs.

Dankjulliewel

Dankjulliewel lieve klanten, voor jullie vertrouwen en aankopen! Doe je mee aan de feestactie? Je kunt de flyer downloaden via onderstaande afbeeldingen. 

Liefs, Arianne (ook bekend als Mevrouw Ooievaar)

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd