Drogisterij Mevrouw Ooievaar is terug!

Column Uitstraling - juli 2023

Drogisterij Mevrouw Ooievaar is terug!

Ja, ik ben van nest veranderd. Mijn oude vertrouwde nest aan de Gelderstraat, waar de winkel in 2018 begon, heb ik eind februari verlaten. Een maand later streek ik neer in de Diessenseweg, waar voorheen Intens Wonen huisde. In dit nest ben ik niet meer alleen, we hebben nu een team! Het is een heel groot pand, daarom zijn we samen gaan ‘wonen’ met Seniorenwinkel Schijndel-Hilvarenbeek.

In de drogisterij zijn we nu met zijn vieren! Meneer Ooievaar doet bedrijfsvoering en is in de winkel om klanten te helpen. Hij is altijd in voor een praatje en een lach. Dan hebben we Madelief, zij is er op donderdag en zaterdag en is doula. Binnenkort gaat ze daar meer over vertellen, in de lezingenruimte boven. Madelief is drogist en heeft 13 jaar ervaring. Ons eigen kuikentje Jesse (1.90m) gaat na de zomer Ondernemerschap en Retail Management studeren en helpt ons in de winkel. Een familiebedrijf [hartje].

Drogisterij Mevrouw Ooievaar is geen standaard drogisterij. Ik ben deze drogisterij
begonnen omdat ik vrouwendrogisterijen door heel het land zou willen. Omdat de reguliere medische wereld is gebaseerd op onderzoek op mannen. Vrouwen hebben echter een ander lichaam, een ander hormonaal stelsel. Vrouwen verdienen meer aandacht en een passende behandeling, zodat ze blij zijn met zichzelf en zich gezond en fit voelen.

Ons assortiment is ook net even anders dan regulier: het is zo natuurlijk, biologisch en duurzaam mogelijk, omdat we geen rommel aan de natuur willen toevoegen, wat uiteindelijk in ons drinkwater en lichaam terechtkomt. Ons aanbod is voor het hele gezin en we zijn gespecialiseerd in vrouwelijke gezondheid. Voortaan kun je met mij een overgangsconsult
boeken.

Ik hou van mensen en ik gun iedereen het beste, dat merk je als klant. Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld wil worden: met aandacht en liefde en een vriendelijke lach.

Daarom, bedankt voor al jullie medeleven in de winter, toen ik voor mezelf moest stoppen en nog niet wist hoe verder. Ik ben er weer, voor mezelf en voor jullie!

Mijn eerste column in De Uitstraling

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd