Vier je eerste menstruatie

 

Vieren

Ja natuurlijk is je eerste menstruatie iets om te vieren! Het is een mijlpaal, een overgang van onvruchtbaar naar vruchtbaar. Ineens kun je moeder worden, kun je het leven doorgeven. Dat zal waarschijnlijk niet direct gebeuren, maar je lichaam is er klaar voor.
Ben je benieuwd hoe andere meisjes het gevierd hebben?

 

 

Romana Switzer 
Health & Lifestylecoach, Orthomoleculair Therapeut, Coacht Ambitieuze vrouwen


 "De titel alleen al is er een om te bejubelen, want wat is het toch fijn om vrouw te zijn 😃
⭐️
En dat fijn niet altijd hetzelfde als makkelijk betekend, wil niet zeggen dat je er niet van kan genieten. En genieten lukt nog beter wanneer je je eigen lichaam begrijpt! 💗
🌟
Ik was dan ook heel blij toen ik dit boek van @wauwikwordvrouw won via @mandyronda

Met 4 meisjes in huis, een must have! Op een leuke, begrijpelijke manier wordt uitgelegd hoe het vrouwen lichaam werkt, welke veranderingen er aan komen in de puberteit, hoe het nou zit met baby’s enzo 😉 Alles heel positief en toegankelijk verwoord.
Mijn jongste 2 luisterden aandachtig en er kwamen mooie gesprekken op gang!
⭐️
Ik ben altijd al heel open over de 🌸 en de 🐝 met mijn meiden. Toen ik nog als juf werkte in het onderwijs heb ik te vaak gezien dat ouders het lastig vinden deze dingen bespreekbaar te maken en lieten het liever aan school over. Met vaak verkeerd verankerde ideeën over liefde, sex of de lichamelijke veranderingen bij de leerlingen.
🌟
Dit boek leert jouw dochters (jezelf, jij als docent, vaders en zonen) alles wat belangrijk is bij het opgroeien tot zelfbewuste vrouw 💗🌸⭐️"


...

Jorien Lamers
moeder van 3 kinderen en hatha yogadocente (36 jaar)

"Een mooi boek, ook voor grote meisjes. Als vrouw denk ik mijn lichaam al aardig te kennen, toch heeft het boek me wat geleerd. Dat het vaak nog taboe is om over bijvoorbeeld de menstruatie te praten mag wat bij betreft eindelijk eens doorbroken worden. Meer weten over je lichaam, de hormonen kennen en de cyclus ervaren helpen daarbij.

Een must-read dus voor alle moderne vrouwen (in wording). En nog een plus: het boek brengt niet alleen het vrouwenlichaam maar ook een vrouwenleven in beeld."