terugblik op de 1e Natuurlijke Gezondheidsmarkt

Eerste Natuurlijke GezondheidsMarkt groot succes  

foto van bezoekers op de 1e Natuurlijke GezondheidsMarkt

Op 26 mei vond de eerste Natuurlijke GezondheidsMarkt plaats bij bioboerderij 't Schop en het was een groot succes! In 3 uurtjes tijd waren er ruim 300 bezoekers, terwijl het slecht weer was. Tot aan kwart over drie hadden we plastic zeiltjes over onze mooie tafels liggen, om onze spullen te beschermen. En toch kwamen jullie ons opzoeken! Echt heel fijn!

Fijne sfeer

De meest gehoorde reactie was 'Wat een fijne sfeer was het!' Dat vonden we zelf ook. Met 25 leden van het Natuurlijk GezondheidsNetwerk hebben we er zelf van genoten. We gingen bij elkaar kijken en luisteren en ook uitproberen tijdens de workshops. De onderlinge verbinding is verstevigd en verdiept. 
Nog bijna dagelijks krijg ik in de winkel reacties van klanten die geweest zijn, dat ze het zo fijn hebben gevonden .  

Op de Natuurlijke Gezondheidsmarkt kon je kennismaken met veel verschillende methoden: homeopathie, mesologie, Chinese gezondheidskunde, Qi Gong, Human Design, opstellingen, powerwalken, met voeding, met natuurlijke begeleiding van zwangerschap, bevalling, kraam en babytaal, met begeleiding van hooggevoelige en intelligente kinderen, hoe je met kruiden kunt werken, glaskunst, massagetherapie, relatietherapie, allerlei vormen van coaching, etc etc. Kijk hier maar naar de deelnemers van het netwerk.

Prachtige lokatie

Bioboerderij 't Schop was echt een fijne, passende lokatie voor deze markt. We stonden middenin de natuur, de koeien keken over onze schouder mee :-)

Puzzel en prijzen

Bezoekers konden een puzzel maken door alle stands af te gaan. Na inlevering van de puzzel werden heel veel prijzen uitgereikt. De prijzen zijn allemaal door de leden van het Natuurlijk GezondheidsNetwerk beschikbaar gesteld. 

Grote behoefte aan complementaire zorg in regio Hilvarenbeek

Het grote bezoekersaantal geeft aan dat er veel behoefte is aan complementaire zorg in de regio. Aan preventie en aan natuurlijke methoden om je gezondheid te verbeteren. 

Trots op jullie! 

Zonder deze geweldige werkgroep was het nooit zo'n mooie, fijne, succesvolle dag geworden. Heel veel dank aan jullie, Marjolein, Hanneke, Yvon, Pilar en Kitty!! 

Werkgroep NGN markt

 

Heel leuk dat zoveel leden mee deden aan de eerste Natuurlijke GezondheidsMarkt! Samen hebben we er een geweldige dag van gemaakt, dankjulliewel! 

 

En ook ben ik trots op mezelf. Door deze markt, de werkgroep en de situaties die zich voordeden ben ik enorm gegroeid. Dankjulliewel voor de groeimogelijkheden <3 Ik heb enorm genoten!

 

Wordt vervolgd

 Met zo'n succes willen we heel graag een volgende editie. Die gaat er komen, in 2025!