Lid worden van Mevrouw Ooievaars Natuurlijk GezondheidsNetwerk

Natuurlijk Gezondheids Netwerk Mevrouw Ooievaar verbindt de zorgprofessionals in de regio die zo natuurlijk mogelijk werken.  

Wat houdt het lidmaatschap in? 

Leden van Mevrouw Ooievaars Natuurlijk GezondheidsNetwerk: 

- vinden het leuk om elkaar te versterken: jij kunt niet iedereen helpen. Je hoeft andere gezondheidsprofessionals niet als concurrent te zien, want iedereen trekt haar/zijn eigen mensen aan. Je wijst de mensen die je niet (verder) kunt helpen op andere opties. Ook jouw eigen klanten, als zij daar baat bij kunnen hebben. Je vindt het leuk om mensen op Mevrouw Ooievaar te wijzen.

- delen waar ze helemaal van AAN gaan: dat is waar we onze klanten, familie en vrienden voor naar jou willen verwijzen. Je kunt vertellen wat je doet en waar je goed in bent, maar vertel vooral waar jij van gaat stralen, wat jij het allerliefste doet. Want hoe mooi wordt de wereld als we dat van elkaar weten en als iedereen dat als dagelijkse ding kan doen? Hoe goed voel jij je dan over jezelf? Deel dat met en aan anderen, zo maken we samen de wereld, Nederland, Brabant, Hilvarenbeek, mooier. Zo wordt iedereen gelukkiger. 

Leden worden ook: 

- vermeld op de website, met foto, tekst waar jij helemaal van AAN gaat en je contactgegevens

- uitgenodigd voor de netwerkbijeenkomsten

- als je wilt, toegevoegd aan de WhatsApp groep. Deze heeft als doel om elkaar snel te kunnen bereiken, met inhoudelijke vragen ihkv doorverwijzen en om snel te kunnen inventariseren, polls te doen. Het is geen klets- maar een doelgerichte groep. 

- en kunnen deelnemen aan de Voorjaarsmarkt Natuurlijke Gezondheid

Als je je contacten met de andere leden opbouwt en onderhoudt, kunnen jouw mensen jou steeds beter en makkelijker vinden, Je leert nieuwe mensen kennen naar wie jij mogelijk kunt doorverwijzen, Veel van de leden zijn alleen-werkende vrouwen. Dat is fijn, maar ook soms lastig. Via dit netwerk vind je mensen met wie je kunt afstemmen, samenwerken, etc etc, waar jij behoefte aan hebt. 

Je hoeft niet gelijk lid te worden, je mag ook eerst naar een bijeenkomst komen, om te voelen of het bij jou past. 

Heb je nog geen eigen praktijk maar wel ideeën om misschien voor jezelf te beginnen? Je bent welkom! We leren van en aan elkaar en versterken elkaar, dus weet dat je welkom bent! 

Hoe word je lid? 

1. Maak een klantaccount aan op deze website, rechtsboven in het scherm. Geef aan dat je mails van ons wilt ontvangen en vul je bedrijfsgegevens in. 

2. Klik op Lidmaatschap en betaal, dan word je toegevoegd aan de maillijst. Geef in de opmerkingen aan of je wel of niet in de WhatsApp groep wilt en met welk telefoonnummer.