Vrouwen Verwen Actie nr 2 okt-nov 2021

de 2e Vrouwen Verwen Actie

Win jij een van de 7 superfijne verwennerijen?

Shop bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar,
in de winkel of webshop en
maak kans op geweldig leuke verwennerijen!

Na de eerste, superleuke, Vrouwen Verwen Actie begin 2021, volgt nu de tweede Vrouwen Verwen Actie! Doe je mee? 

Je kunt een hele leuke, fijne verwennerij winnen, helemaal voor jou. Omdat jij het waard bent om te verwennen. Ik hou van mijn klanten en wens ieder het allerbeste toe. En met deze Vrouwen Verwen Actie wil ik mijn klanten verwennen en iedereen eraan herinneren dat we onszelf mogen verwennen. Doe mee aan deze leuke actie en tegelijkertijd: wacht niet of je iets wint, maar boek het alvast voor jezelf!

De verwennerijen zou ik stuk voor stuk zelf wel graag willen en misschien ga ik dat wel doen ook. Gewoon alle 7. Waarom niet? Als je eigen kopje niet overloopt, kun je er ook niet optimaal voor een ander zijn. Dat is iets wat we weten, maar niet naar leven. 

De verwennerijen worden verzorgd door toffe vrouwelijke onderneemsters. Het zijn, op mijn Vrouwen Spreekuur na, allemaal nieuwe verwennerijen door andere onderneemsters dan de vorige Vrouwen Verwen Actie. Hieronder lees je meer over deze onderneemsters en de verwennerijen die ze voor jou in de aanbieding hebben en natuurlijk de actievoorwaarden. 

Actievoorwaarden Vrouwen Verwen Actie door Drogisterij Mevrouw Ooievaar *najaar 2021*

De volgende voorwaarden zijn hierop van toepassing:

 1. Elke klant die een aankoop doet in tijdens de looptijd van de actie, kan deelnemen aan de Vrouwen Verwen Actie. 
 2. Deelname vindt plaats:
  a. in de winkel: door op het deelnameformulier voor een van de verwennerijen te kiezen en je contactgegevens te noteren
  b. in de webshop: door in het notitieveld aan te geven welke verwennerij je wilt winnen.
 3. Bij deelname geef je toestemming om je contactgegevens te gebruiken om je te benaderen als je een prijs hebt gewonnen. 
 4. Iedere deelneemster mag meerdere malen deelnemen. 
 5. Deelneemsters geven correcte, actuele en complete informatie. 
 6. De looptijd is tot 16 november 2021.
 7. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd a.d.h.v. de door hen zelf verstrekte gegevens, zo snel mogelijk na de trekking op 16 november. Tevens worden de namen van de winnaressen genoemd op social media. 
 8. Bij deelname geef je toestemming voor plaatsing hiervan en van verder beeldmateriaal rondom het winnen van de prijs op social media en de website drogisterijmevrouwooievaar.nl. 
 9. Fijn als je actief, leuk meedoet aan promotie van de actie, vooral als je gewonnen hebt. Delen in je eigen netwerk en taggen op Instagram en FB is fijn. 
 10. Winnaressen worden verwacht snel te reageren. Wanneer niet binnen 48 uur wordt gereageerd, wordt een nieuwe winnares getrokken. 
 11. Winnaressen worden verwacht binnen 1 week een afspraak te plannen om de prijs te beleven. Omdat het een verwennerij voor je is op korte termijn, nl voor de feestdagen. Vrouwen kunnen vaak zo goed fijne dingen voor zichzelf uitstellen, dat is hier niet de bedoeling! 

Super als je meedoet! 

de 7 Verwennerijen en de Onderneemsters

Verwennerij nr 1 

Mini Retraite Bed en Bewustzijn bij Marlies van Holistic Touch

Even uitrusten, tijd nemen voor jezelf, pas op de plaats maken en uitzoomen om te kijken waar je in je privé of werk allemaal mee bezig bent. Een dag een plek helemaal voor jezelf. Stilstaan bij jezelf door middel van een massage vanuit aandacht, rust, respect om zo tijd en ruimte te krijgen om te voelen wat er in jou leeft.  In de praktijk van Marlies, in Gilze. 

Wat kun je verwachten?
Om 15.00u word je in de praktijk verwelkomd met een kopje koffie of thee om aan te komen, elkaar een beetje te leren kennen en een afspraak te maken voor de massage. De 'vrije' tijd kun je helemaal zelf invullen. Je hebt ruim de tijd om de natuur in te gaan of in het huisje met veranda te blijven. Open  haardje aan, een goed boek of muziek, waar jij zin in hebt. Je kunt iets lekkers te eten bestellen bij de horeca in de buurt of voor jezelf koken. De volgende ochtend brengt Marlies een heerlijk ontbijt. Rond 10.30u is de afronding van deze mini retraite.

Marlies de Vet
www.holistictouch.nl
06-23988581

Verwennerij nr 2

Vitality Check scan door Claudia Dujardin van Global Vitality

Alle cellen in het menselijk lichaam hebben hun eigen frequentie (golfbeweging) die gemeten kan worden. De Vitality Check scan laat je zien wat je tekorten zijn in 2 minuten. 
Wil je weten hoeveel vitamines, mineralen en aminozuren je nu hebt of is je cholesterol te hoog? Test je gezondheid en krijg meteen de uitslag.

Claudia Dujardin
Global Vitality
06-47572003
Info@claudiadujardin.com 

Verwennerij nr 3

Online lezing over Frida Kahlo én de roman Niets is zwart door Kunsthistorica Karin Haanappel

Karin Haanappel is de leukste kunsthistorica die er is, het is genieten om naar haar te luisteren. De verwennerij bestaat uit een online lezing van Karin over Frida Kahlo en je krijgt de roman Niets is zwart, over Frida en haar man Diego. Het maakt dus niet uit waar je woont, vanuit elke woonplaats kun je van deze verwennerij genieten. 

Karin zet vrouwelijke kunstenaars voor het voetlicht, omdat 'her story' of art van belang is, naast 'his story' of art. Zodat er balans komt.  

Karin Haanappel
ancientherstory.nl fridakahlo.nl 
teamkarinhaanappel@gmail.com

Verwennerij nr 4

Inspiratiegesprek over opvoeden en ouderschap door Eline Weijers van Ouderschap vanuit je hart

Een inspiratiegesprek over opvoeden en ouderschap voor jou als moeder met kinderen tussen 2 - 10 jaar. Je bent welkom in Elines praktijk in Esbeek of online via Zoom. Jullie gaan samen in gesprek over wat jou bezig houdt of waar je tegen aan loopt in het opvoeden van je kinderen. Misschien wil je graag tips hoe je je kind kan helpen met een driftbui of hoe je reageert op een brutale mond. Of misschien voel je jezelf af en toe tekort schieten of baal je achteraf dat je tegen je kind bent uitgevallen. 
 
Dit gesprek gaat je zeker weten een boost aan inspiratie en praktische tips geven. Dat beloof ik je :-)
Eline Weijers
Eline Weijers

06-30940849
contact@ouderschapvanuitjehart.nl

Verwennerij nr 5

Handmassage door Conny Feenstra van Blozz

Een handmassage werkt ontspannend. Door de aanraking maakt je lichaam endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen en je minder gespannen bent. Een heerlijk verwenmoment voor jezelf. 

Eerst samen een gezellig bakkie doen. En dan…. de kaarsjes gaan aan, een zacht muziekje op de achtergrond, de olie staat klaar samen met de zachte handdoeken… een moment van ontspanning; genieten van de handmassage!

Oprechte aandacht met heerlijke ontspanning en gezelligheid. Een handmassage bij jou thuis.

Conny Feenstra 
www.blozz.nl
06 - 46 22 04 85
info@blozz.nl

Verwennerij nr 6

Vrouwen Spreekuur bij Arianne van Drogisterij Mevrouw Ooievaar

In het VrouwenSpreekuur gaat het over jou. Hoe gaat het met je? Waar loop je tegenaan? Je vragen kunnen met je cyclus of de overgang te maken hebben, maar dat hoeft niet. Ik ben er om jou te horen.

Arianne van den Berg

drogisterijmevrouwooievaar.nl
06-28305943

Verwennerij nr 7

Kledingadvies met een drankje & cadeaubon door Anita Wijten van AnSuite

Met een cadeaubon lekker shoppen bij Anita. Je krijgt een lekker kopje koffie of thee en kledingadvies. Laat jezelf je mooiste kant zien! 

Anita Wijten
AnSuite
Gelderstraat 34 Hilvarenbeek
013-3030093

 

Succes met kiezen! Vergeet niet om je keuze door te geven bij je bestelling of aankoop in de winkel.

Liefs, Arianne 

Flyer Vrouwen Verwen Actie okt 2021 DMO