Uitslag Vrouwen Verwen Actie nr 2 okt-nov 2021

de uitslag van de 2e Vrouwen Verwen Actie

De winnaressen van de 7 superfijne verwennerijen:

Als je bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar,
in de winkel of webshop, hebt geshopt
maakte je kans op geweldig leuke verwennerijen!

 De 2e Vrouwen Verwen Actie liep van 1 oktober tm 15 november 2021. Na aankoop in de winkel of webshop kon je deelnemen. Er waren weer 7 hele leuke verwennerijen te winnen. Zes nieuwe verwennerijen en het Vrouwen Spreekuur met mij.

Samen met Marlies de Vet van Holistic Touch deed ik de trekking. De winnaressen zijn, tadadadaaaa: 
- Verwennerij nr 1, de mini retraite bed & bewustzijn bij Marlies de Vet van Holistic Touch: Karin Noot
- Verwennerij nr. 2 de Vitality Check Scan door Claudia Dujardin van Global Vitality: Liesbeth de Groof
- Verwennerij nr. 3 de online lezing over Frida Kahlo door kunsthistorica Karin Haanappel en de roman Niets is Zwart, over Frida en Diego: Bo Beckers
- Verwennerij nr 4, de handmassage door Conny Feenstra van Blozz: Marcella
- Verwennerij nr. 5 het inspirerende gesprek over opvoeden en ouderschap door Eline Weijers van Ouderschap vanuit je hart: Kim Neggers
- Verwennerij nr. 6 het VrouwenSpreekuur door mij, Arianne: Meike Klomp
- Verwennerij nr. 7 de cadeaubon, kledingadvies en een drankje door Anita van AnSuite: Ria Hoogers

De fimpjes waarin de trekkingen plaatsvinden zijn te zien op Instagram en Facebook. 

Heel veel plezier voor de winnaressen! Volg de winkel op social media, daar volgen foto's over de verwennerijen! 

Heb je niet gewonnen? Dan hebben we voor jou hele toffe aanbiedingen 

Er waren natuurlijk veel meer deelnames dan verwennerijen om weg te geven. Omdat het toch jammer is voor iedereen die niet gewonnen heeft, hebben de aanbieders een mooi aanbod. Zelfs als je niet aan de Vrouwen Verwen Actie hebt kunnen meedoen, mag je van dit aanbod gebruik maken. Please, doe het, gun jezelf een verwennerij. Wees lief voor jezelf. Zorg dat jij degene in je leven bent die de beste en meeste zorg van jou ontvangt.

Kies minstens 1 van deze aanbiedingen voor jezelf! ;-) Onder de verwennerij staat de aanbieding, dikgedrukt. 

Aanbieding n.a.v. Verwennerij nr 1 

Mini Retraite Bed en Bewustzijn bij Marlies van Holistic Touch

Even uitrusten, tijd nemen voor jezelf, pas op de plaats maken en uitzoomen om te kijken waar je in je privé of werk allemaal mee bezig bent. Een dag een plek helemaal voor jezelf. Stilstaan bij jezelf door middel van een massage vanuit aandacht, rust, respect om zo tijd en ruimte te krijgen om te voelen wat er in jou leeft.  In de praktijk van Marlies, in Gilze. 

Wat kun je verwachten?
Om 15.00u word je in de praktijk verwelkomd met een kopje koffie of thee om aan te komen, elkaar een beetje te leren kennen en een afspraak te maken voor de massage. De 'vrije' tijd kun je helemaal zelf invullen. Je hebt ruim de tijd om de natuur in te gaan of in het huisje met veranda te blijven. Open  haardje aan, een goed boek of muziek, waar jij zin in hebt. Je kunt iets lekkers te eten bestellen bij de horeca in de buurt of voor jezelf koken. De volgende ochtend brengt Marlies een heerlijk ontbijt. Rond 10.30u is de afronding van deze mini retraite.

Marlies de Vet
www.holistictouch.nl
06-23988581

De eerste 10 vrouwen die een afspraak maken krijgen 50% korting op een massage van 1 uur. Ben je bij de eerste 10 bellers, dan betaal je dus maar €30 ipv €60.

Ben je te laat? Dan bof je nog steeds, want omdat Holistic Touch volgend jaar 20 jaar bestaat, krijg je 20% korting op een massage van 1 uur. De afspraak mag plaatsvinden in 2022, maar moet wel gemaakt zijn voor 25 december. Met de 20% korting € 48,00 

Voor een afspraak kun je Marlies bellen of appen (06 23 98 85 81) of een bericht sturen via haar website.

  

Aanbieding n.a.v. Verwennerij nr 2

Vitality Check scan door Claudia Dujardin van Global Vitality

Alle cellen in het menselijk lichaam hebben hun eigen frequentie (golfbeweging) die gemeten kan worden. De Vitality Check scan laat je zien wat je tekorten zijn in 2 minuten. 
Wil je weten hoeveel vitamines, mineralen en aminozuren je nu hebt of is je cholesterol te hoog? Test je gezondheid en krijg meteen de uitslag.

Claudia Dujardin, Gezondheid en Welzijnscoach 
Global Vitality
06-47572003
Info@claudiadujardin.com 

Zoveel mensen gaven aan graag te willen weten welke vitaminen en mineralen ze te kort komen. Je kunt dit bij Claudia laten checken. Ook als je niet gewonnen hebt. Claudia helpt je heel graag. Als je voor 25 december een afspraak inplant, krijg je 20% korting. Ook op de langer durende consulten dan de vitamine & mineralen meting.  

Aanbieding n.a.v. Verwennerij nr 3

Online lezing over Frida Kahlo én de roman Niets is zwart door Kunsthistorica Karin Haanappel

Karin Haanappel is de leukste kunsthistorica die er is, het is genieten om naar haar te luisteren. De verwennerij bestaat uit een online lezing van Karin over Frida Kahlo en je krijgt de roman Niets is zwart, over Frida en haar man Diego. Het maakt dus niet uit waar je woont, vanuit elke woonplaats kun je van deze verwennerij genieten. 

Karin zet vrouwelijke kunstenaars voor het voetlicht, omdat 'her story' of art van belang is, naast 'his story' of art. Zodat er balans komt.  

Karin Haanappel
ancientherstory.nl fridakahlo.nl 
teamkarinhaanappel@gmail.com


Wil jij ook meer over Frida Kahlo weten? Volg dan de KH salon. Reageer snel, je kunt hier meer lezen en je aanmelden. 

Of koop de Kunstmaaktgelukkig kerstbox: een hele leuke box met mooie inhoud. Klik op de link om meer te weten!  


Aanbieding n.a.v. Verwennerij nr 4

Inspiratiegesprek over opvoeden en ouderschap door Eline Weijers van Ouderschap vanuit je hart

Een inspiratiegesprek over opvoeden en ouderschap voor jou als moeder met kinderen tussen 2 - 10 jaar. Je bent welkom in Elines praktijk in Esbeek of online via Zoom. Jullie gaan samen in gesprek over wat jou bezig houdt of waar je tegen aan loopt in het opvoeden van je kinderen. Misschien wil je graag tips hoe je je kind kan helpen met een driftbui of hoe je reageert op een brutale mond. Of misschien voel je jezelf af en toe tekort schieten of baal je achteraf dat je tegen je kind bent uitgevallen. 
 
Dit gesprek gaat je zeker weten een boost aan inspiratie en praktische tips geven. Dat beloof ik je :-)
Eline Weijers
Eline Weijers

06-30940849contact@ouderschapvanuitjehart.nl


Je mag gratis Elines ebook ‘3x waarom straffen en belonen niet werkt’ downloaden.
Ook biedt Eline een gratis kennismakingsgesprek aan. Stuur een mail met de vraag om eens kennis te maken, dan neemt Eline contact met je op, voor een online kennismaking van 30 minuten. 

Aanbieding n.a.v. Verwennerij nr 5

Handmassage door Conny Feenstra van Blozz

Een handmassage werkt ontspannend. Door de aanraking maakt je lichaam endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen en je minder gespannen bent. Een heerlijk verwenmoment voor jezelf. 

Eerst samen een gezellig bakkie doen. En dan…. de kaarsjes gaan aan, een zacht muziekje op de achtergrond, de olie staat klaar samen met de zachte handdoeken… een moment van ontspanning; genieten van de handmassage!

Oprechte aandacht met heerlijke ontspanning en gezelligheid. Een handmassage bij jou thuis.

Conny Feenstra 
www.blozz.nl
06 - 46 22 04 85
info@blozz.nl


Speciaal voor de decembermaand: Verras jezelf of iemand anders met een cadeaubon van Blozz voor een heerlijke handmassage, voor de scherpe prijs van €30. Het wordt een mooi cadeaupakket! Super leuk om te geven en nog fijner om te krijgen! Geef iemand een echt verwenmoment cadeau.

Een uur pure aandacht, ontspanning en gezelligheid. Een handmassage brengt een moment van ontspanning, het vermindert stress en geeft je een geluksgevoel. Dit allemaal in de juiste sfeer. Vooral in deze tijd een bijzonder mooi cadeau. 

Deze speciale prijs geldt als de cadeaubon in december 2021 wordt gekocht. Uiterlijk 30 januari moet er contact geweest zijn om de afspraak in te plannen. Binnen een straal van max. 15 km rondom Tilburg. Anders in overleg

De cadeaubon kan eventueel opgehaald worden bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar.


Aanbieding n.a.v. Verwennerij nr 6

Vrouwen Spreekuur bij Arianne van Drogisterij Mevrouw Ooievaar

In het VrouwenSpreekuur gaat het over jou. Hoe gaat het met je? Waar loop je tegenaan? Je vragen kunnen met je cyclus of de overgang te maken hebben, maar dat hoeft niet. Ik ben er om jou te horen.

Arianne van den Berg

drogisterijmevrouwooievaar.nl
06-28305943


De eerste 5 vrouwen die een afspraak maken krijgen 50% korting op hun VrouwenSpreekuur. Het is dan €30 voor 60 min of €15 voor 30 minuten. 
In het VrouwenSpreekuur mag het gaan over wat jij wilt. Het kan over fysieke klachten gaan, maar ook over emotionele balans of persoonlijke effectiviteit. Ben je benieuwd naar inzicht in jezelf? Ik gebruik ook de Maya kalender en de basis van Human Design. 

Hele leuke verwennerijen die je met een mooie deal nu voordeling voor jezelf en soms voor een ander, kunt aanschaffen. je bent het waard. Zorg dat je innerlijke licht brandt en straalt <3 

 

 

Flyer Vrouwen Verwen Actie okt 2021 DMO